Teòric

CONTACT

SCHEDULE

TUESDAY - SATURDAY

from 13.30 - 15.30  |  20.30 - 23.00

MONDAY AND SUNDAY

De 12.00 - 16.00

RESERVATIONS

  • Carrer Bailèn 117, 08009, Barcelona
  • (93) 000 25 52
  • info@teoric.cat
  • SCHEDULE: 10.30 -12.30 / 19:30 - 20.30

GASTRONOMIC TAVERN

La paraula "taverna" encaixa molt bé amb el nostre model de negoci ja que associem aquest mot amb un establiment de caràcter popular on es serveixen begudes i menjars en un ambient agradable i distès. La paraula "gastronòmica" l’afegim amb la intenció de definir el nivell d’elaboració i reflexió que hi ha darrere de les viandes i els beuratges que servim.

OUR PHILOSOPHY

Teòric, taverna gastronòmica, vol posar en valor la cuina tradicional catalana, proposant petites elaboracions a degustar, confeccionades amb productes ecològics i de proximitat. Alhora, posarem un èmfasis especial en el “Mar i Muntanya” com a elaboració i concepte emblemàtic del restaurant.

Un dels fonaments de la nostra oferta serà el component experiencial, tots aquells elements intangibles que han d’embolcallar la realitat gastronòmica, buscant, entre altres coses, un subtil equilibri entre allò formal i allò informal. La intenció consisteix en desenvolupar una oferta d’alta cuina dirigida a un ampli espectre sociocultural, en virtut d’una política de preus inclusiva.

La política de responsabilitat social que presidirà el nostre negoci també s’orientarà cap als proveïdors, evitant al màxim el paper dels intermediaris i situant el negoci en una xarxa de petits productors altament especialitzats. Aquest plantejament ha d’incloure una dimensió pedagògica que, a través d’estratègies discretes, contribueixi a transmetre als nostre clients la cultura de la sostenibilitat. La coherència de l’oferta gastronòmica amb aquest principis, entenem que és la clau de l’èxit.

 

OUR TEAM

ORIOL CASALS

Chef

TEO RUBIO

Maître

GALLERY

  • Copyright reserved 2016 Teoric taverna gastronòmica
Top